Privacyvoorwaarden voor Badkamer Renovatie Centrum

1. Inleiding

1.1. Het Badkamer Renovatie Centrum (hierna “het Bedrijf”, “wij” of “ons”) hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens van onze klanten en bezoekers van onze website.

1.2. Deze privacyvoorwaarden beschrijven hoe wij persoonsgegevens verzamelen, gebruiken, beschermen en delen in verband met onze dienstverlening en onze website.

2. Verzameling van Persoonsgegevens

2.1. Wij verzamelen persoonsgegevens die door de Klant worden verstrekt bij het aanvragen van een offerte, het plaatsen van een bestelling of het communiceren met ons via onze website, e-mail of telefoon.

2.2. De verzamelde persoonsgegevens kunnen onder meer naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, betalingsgegevens en specifieke informatie over de badkamerrenovatie omvatten.

3. Gebruik van Persoonsgegevens

3.1. Wij gebruiken persoonsgegevens voor het uitvoeren van onze diensten, het verwerken van bestellingen, het communiceren met Klanten, het verbeteren van onze dienstverlening en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

3.2. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, tenzij anders vereist door de wet.

4. Bescherming van Persoonsgegevens

4.1. Wij treffen passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, wijziging of openbaarmaking.

4.2. Toegang tot persoonsgegevens is beperkt tot geautoriseerd personeel dat deze informatie nodig heeft om de diensten van het Bedrijf te verlenen.

5. Delen van Persoonsgegevens

5.1. Wij delen persoonsgegevens alleen met derden wanneer dit nodig is voor het verlenen van onze diensten, zoals met onderaannemers of leveranciers die betrokken zijn bij de uitvoering van de badkamerrenovatie.

5.2. Persoonsgegevens worden niet verkocht, verhuurd of anderszins gedeeld met derden voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke toestemming van de Klant.

6. Rechten van Klanten

6.1. Klanten hebben het recht om toegang te krijgen tot hun persoonsgegevens, deze te corrigeren, te laten verwijderen of de verwerking ervan te beperken.

6.2. Klanten hebben het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun persoonsgegevens en om gegevensoverdraagbaarheid aan te vragen.

7. Contactgegevens

7.1. Voor vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot deze privacyvoorwaarden of de verwerking van persoonsgegevens, kunnen Klanten contact opnemen met het Bedrijf via de contactgegevens verstrekt op onze website.

8. Wijzigingen

8.1. Het Bedrijf behoudt zich het recht voor om deze privacyvoorwaarden te allen tijde eenzijdig te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing op nieuwe gegevensverwerkingen en op bestaande gegevensverwerkingen na schriftelijke kennisgeving aan de Klanten.

Laatst bijgewerkt op [01-01-2024]